Bart De Wever.
Volledig scherm
Bart De Wever. © Belga

Belager De Wever slaat opnieuw toe: man gecolloqueerd

De belager van Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever is opnieuw opgepakt. Dat werd maandagochtend bevestigd door het parket van Antwerpen. De verwarde man, een veertiger uit Nepal, wilde De Wever aanspreken terwijl die aan het joggen was in het Rivierenhof. De man is gecolloqueerd.

24 reacties

 • Dirk Seye

  5 maanden geleden
  Dringend nieuwe verkiezingen ! Sociale zekerheid gaat naar de haaien... Misdaad en rebellie loont wel degelijk...
 • Jef Pauwels

  5 maanden geleden
  Zou het bij een gewone burger ook zo snel gaan?
 • Regis Desmet

  5 maanden geleden
  Allee weer een verwarde man, jongens waar is de tijd van de gendarmerie, hij is van Nepal maar word gecolloqueerd, dat komt naar hier, ok iedereen welkom maar aan onze wetten, normen en waarden, als t voor de boel op stelten te zetten is, teruģ van waar hij komt, hij heeft zijn kans gehad, maar nee ze gaan er nu nog eens wat geld van onze sociale zekerheid aan verprutsen en dan gaan ze weer niet begrijpen dat extreem rechts wint, spijtig want na dit weekend zijn de grootste partij aan t worden
 • Willy Devroey

  5 maanden geleden
  Ze moeten al die relschoppers en misdadigers nog meer pamperen. Er zijn in Blankenberge zware vechtpartijen en toch lopen ze een uur later al terug vrij rond. Sluit die minstens direct 24u op. De rechters mogen ook zwaardere straffen geven dan 20 u werkstraf. De slachtoffers zitten nu thuis, misschien met kleine kinderen en kunnen niet naar zee door dat crapuul.
 • Daniel Damast

  5 maanden geleden
  Als politiekers last hebben met iets dan kan alles wel snel gaan. Bij gewone burgers moet er eerst altijd iets gebeuren vooraleer er actie wordt ondernomen
 1. Arne (30) was een half jaar chronisch ziek door corona: “Ik geloof nu in de genezende kracht van het eigen lichaam”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Arne (30) was een half jaar chronisch ziek door corona: “Ik geloof nu in de genezende kracht van het eigen lichaam”

  Arne Van Damme (30) uit Wilrijk geraakte in het begin van de coronacrisis besmet en was nadien meer dan een half jaar chronisch ziek. Wegens een gebrek aan voldoende officiële informatie zocht hij zelf naar behandelingsstrategieën om zichzelf te genezen. Ondertussen is hij volledig hersteld en vertelt hij over zijn ziekteverloop met ups en downs. “Ik kijk nu volledig anders naar gezondheid.”
 2. Bart De Wever in boxershort bedwingt nachtelijke indringer met luchtkarabijn: “Op uw knieën en gezicht tegen de grond!”
  PREMIUM

  Bart De Wever in boxershort bedwingt nachtelij­ke indringer met luchtkara­bijn: “Op uw knieën en gezicht tegen de grond!”

  Alsof hij tegenwoordig nog niet genoeg katten te geselen heeft, zat er donderdagnacht een indringer in de tuin van Bart De Wever (49). De Antwerpse burgemeester (N-VA) ging heldhaftig de confrontatie aan, gewapend met een - ongeladen - luchtdrukkarabijn. “Ik ben er op afgestapt, wat niet verstandig is, en dat heb ik ook in het lang en het breed van de politie mogen horen. Maar op zo’n moment komt de oermens in jezelf naar boven.”
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel