Bert Vanmechelen aan de zijde van zijn advocaat Frédéric Thiebaut.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Vanmechelen aan de zijde van zijn advocaat Frédéric Thiebaut. © JVDS

Bekende Limburgse strafpleiter riskeert alcoholslot en rijverbod: “Misschien kunt u zich ook inzetten voor campagnes tegen dronken rijden”

AntwerpenStrafpleiter Bert Vanmechelen, bekend door zijn verschijning in het tv-programma Justice For All, moest dinsdagochtend voor de Antwerpse politierechtbank verschijnen. Vorig jaar in april werd hij namelijk betrapt op dronken rijden. Hij trad toen op als raadsman van Ashley Van de Velde tijdens haar assisenproces. Het parket eiste een rijverbod van in totaal vier maanden en een alcoholslot. Daarnaast deed de rechter nog een opvallend voorstel.

  1. Stevie Wonder (72) test app voor blinden van drie Antwerpse vrienden uit in Californië: “‘Amazing’, zei hij”

    Stevie Wonder (72) test app voor blinden van drie Antwerpse vrienden uit in Californië: “‘Amazing’, zei hij”

    Het vergde enige lef, maar de drie Antwerpse vrienden Willem (26), Vincent (27) en Michiel (26) konden Stevie Wonder verleiden om hun app OKO uit te testen op een beurs voor blinden en slechtzienden in Californië. OKO, dat via beeld, geluid en trillingen aangeeft wanneer het verkeerslicht rood of groen is, viel bij de Amerikaanse R&B-legende schijnbaar in de smaak: “Al wordt hij dag en nacht door bodyguards begeleid, hij begreep de waarde van ons product.”
    Antwerpen