Volledig scherm

Bart De Wever voelt zich koning te rijk

 1. ‘Lange Vingers’ gaat vrijuit voor vervalsen van eigen overlijdensattest, nagemaakt ziektebriefje kost hem wél 6 maanden cel
  antwerpen

  ‘Lange Vingers’ gaat vrijuit voor vervalsen van eigen overlij­dens­at­test, nagemaakt ziekte­brief­je kost hem wél 6 maanden cel

  Drugscrimineel ‘Lange Vingers’, officieel Gabriël C. (33), heeft zijn eigen overlijdensattest niet laten vervalsen om zo aan wraakacties uit het drugsmilieu te ontsnappen. Dat is het oordeel van de rechtbank. Wel is hij schuldig aan het vervalsen van een doktersbriefje dat hij indiende bij zijn werkgever Belgian New Fruit Wharf. Hij krijgt 6 maanden celstraf.
 2. Bart De Wever haalt uit naar Sam Van Rooy na ‘grapje’ over kledij schepen Els van Doesburg: “Dit is géén café, gedraag u niet als een kroegtijger”
  Antwerpen

  Bart De Wever haalt uit naar Sam Van Rooy na ‘grapje’ over kledij schepen Els van Doesburg: “Dit is géén café, gedraag u niet als een kroegtij­ger”

  Niet voor het eerst kwam het op de Antwerpse gemeenteraad tot een stevige aanvaring tussen burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Sam Van Rooy, fractieleider van Vlaams Belang. “Gedraag u als raadslid en niet als kroegtijger”, reageerde De Wever nadat Van Rooy een naar zijn inzicht ‘onschuldig grapje’ had gemaakt over de kledij van schepen Els van Doesburg. Zij had het oranje werkplunje van Stadsreiniging aangetrokken na een sluikstortronde in de wijk 2060.
 3. Kampioenschap draagbare telefoon-werpen op campussen van ZNA
  Antwerpen

  Kampioen­schap draagbare telefoon-wer­pen op campussen van ZNA

  Een draagbare telefoon zo ver mogelijk van zich af gooien. Dat is de insteek van het kampioenschap draagbare-telefoonwerpen dat het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen voor haar medewerkers vlak voor de zomervakantie organiseert: “De rinkelende telefoon staat symbool voor werkdruk en stress. Die kunnen ze nu letterlijk van zich afgooien.” De teams van de winnaars krijgen een aantal dagen een ontspannende massagestoel op de afdeling.