Bart De Wever.
Volledig scherm
Bart De Wever. © photonews

Bart De Wever roept op 11 november op tot samenhorigheid tegen de pandemie: “Samen spartelen we ons erdoor. We zijn dat verplicht aan de vorige generaties”

AntwerpenAntwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft in een video hulde gebracht aan de slachtoffers van de Grote Oorlog en alle andere oorlogen. Traditioneel vinden op 11 november verschillende herdenkingsmomenten plaats tijdens bijeenkomsten, maar dat is door de coronacrisis uiteraard niet mogelijk. Tegelijk roept hij op vol te houden tijdens deze crisis, veerkracht te tonen en vraagt hij iedereen om zijn steentje bij te dragen.

 1. Groenbouwers lanceert acties voor minder verharding, meer groen en meer opvang van water in Wilrijkse straten
  Wilrijk

  Groenbou­wers lanceert acties voor minder verharding, meer groen en meer opvang van water in Wilrijkse straten

  Groenbouwers is de gloednieuwe verzamelnaam van een reeks acties waarmee het district Wilrijk werk wil maken van minder verhardingen, meer groen en meer opvang van water in het straatbeeld. Zo kunnen Wilrijkenaren onder meer een gevelregenton kopen aan voordeeltarief, planten aanvragen bij het district of de tegels van hun verharde voortuin laten ophalen door stadsdiensten.
 2. “Iedereen die kán komen naar vaccinatiedorp, moet dat ook doen”: Antwerpen rolt strategie uit voor 466.000 mensen, mét bijzondere regeling voor wie minder mobiel is
  Antwerpen

  “Iedereen die kán komen naar vaccinatie­dorp, moet dat ook doen”: Antwerpen rolt strategie uit voor 466.000 mensen, mét bijzondere regeling voor wie minder mobiel is

  De stad Antwerpen en vier gemeenten uit de rand zetten alles op alles voor een vlekkeloze inentingscampagne in vaccinatiedorp VacCovid Spoor Oost. Voor 65-plussers en jongere risicopatiënten start die wellicht nog in maart. “We laten niemand in de steek”, drukt burgemeester Bart De Wever (N-VA) iedereen op het hart. Maar de precieze timing en snelheid hangen wel af van de levering van vaccins. Dát laatste heeft Antwerpen niet zelf in handen.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis