Bart De Wever (N-VA) sluit drie handelszaken die recent geviseerd werden door het Antwerpse drugsmilieu.
Volledig scherm
Bart De Wever (N-VA) sluit drie handelszaken die recent geviseerd werden door het Antwerpse drugsmilieu. © Joel Hoylaerts / Photonews

Bart De Wever (N-VA) sluit getroffen handelszaken in Antwerpse drugsoorlog

ANTWERPENAntwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft besloten om de drie handelszaken die recent geviseerd werden door aanslagen in het drugsmilieu, voorlopig te sluiten. Het gaat om handcarwash Bens Car en fastfoodrestaurants Poke Bowl Place en Stacks Pancakes.

 1. ASSISEN. “Die steek in de hals is krachtig en doelgericht toegediend, maar beklaagde heeft er geen uitleg voor”: wetsdokter maakt komaf met verklaring Selahaddin T.
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Die steek in de hals is krachtig en doelge­richt toegediend, maar beklaagde heeft er geen uitleg voor”: wetsdokter maakt komaf met verklaring Selahaddin T.

  “Overlijden door verbloeding, een steek in de hals en een verzuring van het lichaam.” Zo luidde het oordeel van wetsdokter Werner Jacobs over de doodsoorzaak van kleermaker Mehmet Özkaraman. En zoals verwacht haalde Jacobs ook de messteek in de hals aan, waarvoor Selahaddin T. geen verklaring had gegeven. Nochtans zou Özkaraman zonder die steek een aanzienlijk grotere overlevingskans hebben gehad. “Die messteek doorboorde het ruggenmerg, waardoor het slachtoffer waarschijnlijk niet meer kon lopen.”
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Drie vriendinnen lopen Antwerp 10 Miles voor zieke Scott (2): “De familie verdient ook eens iets extra’s”
  Edegem/Antwerpen

  Drie vriendin­nen lopen Antwerp 10 Miles voor zieke Scott (2): “De familie verdient ook eens iets extra’s”

  Aan z’n koddig snoetje zie je het misschien niet, maar Scott (2) heeft een hersentumor. Een goedaardige, al is het er eentje die hem wekelijks aan een ziekenhuisbed kluistert. Om de niet-terugbetaalde kosten van zijn strijd toch een beetje te helpen dekken, lopen drie vriendinnen van mama Céline Verschueren de Antwerp 10 Miles. “We hopen ook stiekem dat Céline al haar zonen meeneemt op een leuk tripje om er even tussenuit te zijn.”