Bart De Wever (N-VA): “Halen we 30 procent, dan kan ik mijn valies voor Brussel maken”

“In het beste der werelden zit ik straks als minister-president op het Martelarenplein en Jan Jambon in de Wetstraat 16. Maar je bent geen meester van je lot.” Enter Bart De Wever (48): populairste Belgische politicus van deze eeuw, Darth Vader in de ogen van de klimaatbetogers, maar naast strateeg ook een leider met een klein hart. “Mensen teleurstellen is niet mijn sterkste kant. Ik durf dat voor mij uit te schuiven.”

10 reacties

 • Frans Goovaerts

  2 jaar geleden
  hij heeft zijn eigen ruiten uit gesmeten
 • Stefaan De Vos

  2 jaar geleden
  De Vlaamse partijen die na 26 mei zonder N-Va in een federale regering stappen zullen Vlaanderen verraden. CD&V!
 • james vroman

  2 jaar geleden
  denk dat hij zwaar gaat schrikken ...de mens op de straat denkt heel anders over zijn partij en vooral dat langer werken is blijven hangen ..komt niet goed bart ..
 • Bert Bangers

  2 jaar geleden
  Ik gok een 10 procent, liegen over het migratiepact, even komedie spelen alsof het hun boeit. Neen, Vlaams Belang verdient een kans.
 • Martine Rochtus

  2 jaar geleden
  Ik denk dat er veel mensen terug op Vlaams belang gaan stemmen ..Tom van Grieken doet het heel goed en de wever belooft veel , maar er komt weinig van terecht
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!