Bart De Wever (N-VA): “Halen we 30 procent, dan kan ik mijn valies voor Brussel maken”

“In het beste der werelden zit ik straks als minister-president op het Martelarenplein en Jan Jambon in de Wetstraat 16. Maar je bent geen meester van je lot.” Enter Bart De Wever (48): populairste Belgische politicus van deze eeuw, Darth Vader in de ogen van de klimaatbetogers, maar naast strateeg ook een leider met een klein hart. “Mensen teleurstellen is niet mijn sterkste kant. Ik durf dat voor mij uit te schuiven.”

10 reacties

 • Frans Goovaerts

  2 jaar geleden
  hij heeft zijn eigen ruiten uit gesmeten
 • Stef De Vos

  2 jaar geleden
  De Vlaamse partijen die na 26 mei zonder N-Va in een federale regering stappen zullen Vlaanderen verraden. CD&V!
 • james vroman

  2 jaar geleden
  denk dat hij zwaar gaat schrikken ...de mens op de straat denkt heel anders over zijn partij en vooral dat langer werken is blijven hangen ..komt niet goed bart ..
 • Bert Bangers

  2 jaar geleden
  Ik gok een 10 procent, liegen over het migratiepact, even komedie spelen alsof het hun boeit. Neen, Vlaams Belang verdient een kans.
 • Martine Rochtus

  2 jaar geleden
  Ik denk dat er veel mensen terug op Vlaams belang gaan stemmen ..Tom van Grieken doet het heel goed en de wever belooft veel , maar er komt weinig van terecht
 1. Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenharten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenhar­ten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”

  “Ik heb vandaag mijn eerste handtekening gegeven”, glundert Silvio Migliore (25) uit Deurne. De casanova met Servisch-Italiaans bloed schittert vanavond in de nieuwe Play4-serie ‘De Redders’. Als model schuwt hij de camera niet, en misschien herkent u hem nog van het programma Celebs Gaan Daten, waarin hij op stap ging met ex-miss België Justine De Jonckheere (29): “Een vriend pushte me om eraan deel te nemen. Ik heb spijt dat ik mijn ziel verkocht aan reality-tv.”
 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Belgian Lions als helden onthaald in Antwerpen: “Zelfs de basketballers van de oude garde zijn trots op ons”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Belgian Lions als helden onthaald in Antwerpen: “Zelfs de basketbal­lers van de oude garde zijn trots op ons”

  Ze dachten dat ze nog een laatste interview met ATV moesten afnemen, maar in werkelijkheid werden onze Belgian Lions door een legioen van collega’s, familie en vrienden vanmiddag als helden onthaald in Antwerpen. Olympiërs Rafaël, Thibaut, Thierry en Nick grepen net naast een bronzen medaille na een verlies tegen topteam Servië, al repte niemand daar vandaag een woord over: “Speciaal. Onwezenlijk. En vooral: héél trots.”