De agenten op het terrein kunnen de komende maanden rekenen op de Bearcats, de Amerikaanse pantserwagens van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
De agenten op het terrein kunnen de komende maanden rekenen op de Bearcats, de Amerikaanse pantserwagens van de politie. © MLS

Bart De Wever gaat strijd aan met patrouilles en pantserwagens: “Drugscriminelen gebruiken oorlogswapens, wij nu ook”

De grootste veiligheidsoperatie in 20 jaar: zo kondigt de Antwerpse politie Operatie Nachtwacht aan. Die moet de golf van aanslagen in het drugsmilieu stoppen. De teller staat op 66 in vier jaar. Eind augustus waren er zelfs vijf op evenveel dagen. Vooral in Borgerhout en Deurne zullen 50 agenten patrouilleren. "Het zijn uitzonderlijke maatregelen, maar ik vraag begrip en geduld van de Antwerpenaar", zegt burgemeester Bart De Wever (N-VA).

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. REPORTAGE. Op werfbezoek in de penthouses van de Antwerp Tower: “Je ziet zelfs de blinkende bollen van het Atomium!”
  PREMIUM
  Antwerpen

  REPORTAGE. Op werfbezoek in de penthouses van de Antwerp Tower: “Je ziet zelfs de blinkende bollen van het Atomium!”

  Hij torent hoog boven alles en iedereen uit. Sta je op de 26ste en hoogste verdieping dan lijkt het Galgenweel binnen handbereik, is de Antwerpse haven niet meer dan een zakdoek groot en zie je - als het weer goed is - zelfs de blinkende bollen van het Atomium in Brussel. De Antwerp Tower krijgt stilaan vorm nadat projectontwikkelaar Matexi in september 2017 begon met een totaalrenovatie om wat ooit de lelijkste toren van Antwerpen was om te bouwen tot een luxueuze woontoren voor 600 tot 700 mensen, met plek voor retail en horeca. Wij trokken de veiligheidsschoenen aan en waagden ons 100,3 meter boven Antwerpen.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk