Baptiste Aloé (ex-Beerschot) probeert zijn zoektocht naar een nieuwe club via LinkedIn een boost te geven.
Volledig scherm
Baptiste Aloé (ex-Beerschot) probeert zijn zoektocht naar een nieuwe club via LinkedIn een boost te geven. © BELGA

Baptiste Aloé (ex-Beerschot) zoekt nieuwe club via LinkedIn: “Heb nog steeds veel zin om er voor te gaan”

Om zijn zoektocht naar een nieuwe club een boost te geven, heeft ex-Beerschotspeler Baptiste Aloé (26) zijn cv geplaatst op de sociaalnetwerksite LinkedIn. Anderhalve maand nadat zijn avontuur op het Kiel afliep, zit de Franse verdediger nog steeds zonder club. “LinkedIn kan mirakels doen”, hoopt Aloé.

 1. Politie controleert naleving coronamaatregelen op Rooseveltplaats en Sint-Jansplein: “De meeste mensen dragen braaf hun mondmasker.”
  Antwerpen

  Politie contro­leert naleving coronamaat­re­ge­len op Roosevelt­plaats en Sint-Jansplein: “De meeste mensen dragen braaf hun mondmasker.”

  Bij verstrengde maatregelen horen verstrengde controles. Daarvan gaf de politie Zone Antwerpen vandaag blijk op onder meer de Rooseveltplaats en het Sint-Jansplein. Vanaf 08.00u vanmorgen trokken verschillende teams de stad in om na te gaan of mensen hun mondmaskers droegen en de zogenaamde ‘social distance’ respecteerden. Woordvoerder Wouter Bruyns zag erop toe. “Wat we vaak horen is dat mensen als uitvlucht gebruiken dat ze niet voldoende op de hoogte waren van de maatregelen.”
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk