De bediende werkte bij een filiaal van BNP Paribas Fortis in Berchem.
Volledig scherm
De bediende werkte bij een filiaal van BNP Paribas Fortis in Berchem. © REUTERS

Bankbediende die 78.000 euro pikte van bejaarde, krijgt twee jaar cel

Dimitri G., de ex-bankbediende uit Mechelen die een 96-jarige vrouw uit Berchem 72.000 euro afhandig maakte, moet voor twee jaar de gevangenis in. Hij moet de vrouw en haar erfgenamen ook aanzienlijke schadevergoedingen betalen. Volgens de rechtbank maakte de 40-jarige man schaamteloos misbruik van de zwakke mentale en fysieke toestand en eenzaamheid van de vrouw.

1 reactie

 • Bart Vrancken

  2 jaar geleden
  Geld stelen van een bejaarde... Hoe laag kan je vallen? De laatste tijd dikwijls gedacht dat we de tien geboden eens vanonder het stof moeten halen . Zo ne dief moesten ze begot in een glazen kooi midden op de Grote Markt te Brussel tentoon stellen. Nu , op een bank word je nu eenmaal bestolen tegenwoordig (foei).
 1. Michel van den Brande: “300% zeker dat gebouw stelling meesleurde. Andersom is onmogelijk”
  Play
  34

  Michel van den Brande: “300% zeker dat gebouw stelling meesleurde. Andersom is onmogelijk”

  Michel van den Brande, bekend van ‘The Sky is The Limit’, is als stellingbouwer betrokken bij de ramp in Antwerpen. De stelling bij het gebouw dat instortte, is van Kontrimo, het bedrijf van de Bekende Vlaming. Die is er 300% zeker van dat het gebouw de stelling heeft meegesleurd, en niet andersom. “Met die stelling was alles in orde”, reageert Michel bij VTM NIEUWS. Volgens de politie zal het onderzoek dat moeten uitwijzen.
 2. Brian De Keersmaecker begint maandag aan voorbereiding bij FC Eindhoven: “Niet lang getwijfeld toen club met voorstel kwam”
  Buitenlands voetbal

  Brian De Keersmaec­ker begint maandag aan voorberei­ding bij FC Eindhoven: “Niet lang getwijfeld toen club met voorstel kwam”

  Maandag begint Willebroekenaar Brian De Keersmaecker (ex-Beerschot) aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen met FC Eindhoven. De 21-jarige middenvelder zag zijn huurovereenkomst onlangs worden omgezet in een definitief contract voor twee jaar. “Eindhoven heeft een echt sportief plan met mij en dat sprak me aan”, aldus De Keersmaecker.