De dansers werden dinsdag getrakteerd op een heerlijk stukje taart
Volledig scherm
De dansers werden dinsdag getrakteerd op een heerlijk stukje taart © Klaas De Scheirder

Ballet van Vlaanderen wordt vijftig maar staat steviger dan ooit op z'n pointes

In 1969 ging de droom van Jeanne Brabants (1920-2014) in vervulling. Het Ballet van Vlaanderen zette haar eerste passen op het podium. Intussen is Sidi Larbi Cherkaoui al vijf jaar artistiek directeur van Ballet Vlaanderen. Tweemaal feest dus en dat vieren de dansers het hele seizoen lang. Dinsdag werden zij alvast getrakteerd op taart. 

  1. De vijf favoriete takeaway-adresjes van William Boeva: “Ik hou wel van de Oosterse keuken, maar een hamburger met friet gaat er evenzeer in”
    PREMIUM
    Antwerpen

    De vijf favoriete takeaway-adres­jes van William Boeva: “Ik hou wel van de Oosterse keuken, maar een hamburger met friet gaat er evenzeer in”

    Elke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is en daarbij de lokale horeca wil steunen. William Boeva verklapt ons alvast zijn vijf favoriete adresjes voor takeaway in Antwerpen. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook op www.hln.be/helpdehoreca.