Foto van de Antwerpse ring ter illustratie.
Volledig scherm
Foto van de Antwerpse ring ter illustratie. © photo_news

AWV waarschuwt: “Vermijd de Antwerpse ring tijdens de herfstvakantie”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt voor mogelijk zware verkeershinder tijdens de herfstvakantie op de Antwerpse ring en omgeving. Er wordt zes dagen en zeven nachten lang (van zaterdagavond 26 oktober tot zaterdagochtend 2 november) ter hoogte van Deurne gewerkt.

1 reactie

 • Hilde Janssens

  2 jaar geleden
  Werken moeten gebeuren. Maar waarom allemaal tegelijk ? De Vaartkaai, de ring + de oprit ter hoogte van Deurne, de brug van ’t Sportpaleis : is ’t nog geen file genoeg ?!
 1. WK-gekte slaat vanaf vrijdag toe in Antwerpen, maar hoe geraak ik in het centrum? En wat met parking? Een antwoord op al je vragen
  PREMIUM
  WK Wielrennen

  WK-gekte slaat vanaf vrijdag toe in Antwerpen, maar hoe geraak ik in het centrum? En wat met parking? Een antwoord op al je vragen

  Het WK Wielrennen betekent koning fiets in de koekenstad dit weekend. Het aantal parkings wordt drastisch gereduceerd en ook toegangswegen naar het centrum zullen van vrijdag tot zondag moeilijk bereikbaar zijn. Moet je voor je werk of school toch in Antwerpen geraken? Het Laatste Nieuws beantwoordt al uw vragen over de mobiliteit in Antwerpen tijdens de festiviteiten.