Binnenkijken in het museum KMSKA in Antwerpen
Volledig scherm
Binnenkijken in het museum KMSKA in Antwerpen © Klaas De Scheirder

Awardwinnende video toont hoe KMSKA er vanbinnen uitziet

AntwerpenHet Antwerpse bedrijf MediaMixer heeft met ‘Schoon, schoner, schoonst’ een awardwinnende video gemaakt voor het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. De video won de award ‘City & Regional Marketing’ tijdens de 22e Video Experience Day. In deze competitie – voorheen bekend als de Belgian Corporate Video Awards – gaat AP Hogeschool in samenwerking met Kanaal Z op zoek naar de beste bedrijfsvideo’s van ons land. De video van MediaMixer gunt de kijker een blik achter de schermen van de renovatie van het KMSKA.

 1. “Een gemiste kans”: ticket voor gloednieuwe Antwerpse park-and-rides niet geldig op openbaar vervoer
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Een gemiste kans”: ticket voor gloednieu­we Antwerpse park-and-ri­des niet geldig op openbaar vervoer

  Een luttele euro. Zoveel kost het u straks om uw wagen een dag te parkeren in een van de drie gloednieuwe park-and-rides aan de rand van de stad. Maar er is een ‘maar’. De Lijn stapt niet mee in het verhaal, waardoor een ticket voor het openbaar vervoer niet is inbegrepen. “Een gemiste kans”, vindt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.