De wagen werd getakeld.
Volledig scherm
De wagen werd getakeld. © Marc De Roeck

Autobrand op E19 ter hoogte van Brecht

AntwerpenOp de E19 ter hoogte van Brecht richting Antwerpen heeft dinsdagavond een voertuigbrand plaatsgevonden. Er vielen geen gewonden.

 1. Stad knipt tijdelijk in openingsuren stedelijke kinderopvang: personeelstekort is te nijpend
  Antwerpen

  Stad knipt tijdelijk in openings­uren stedelijke kinderop­vang: personeels­te­kort is te nijpend

  De stedelijke kinderopvangverblijven in Antwerpen beperken vanaf maandag 20 september hun openingsuren. Normaal liggen die tussen 7 en 18 uur. Dat wordt 8 tot 17 uur, voor een vijftal weken “Er zijn door ziekte of quarantaine te veel kindbegeleiders afwezig”, zegt bevoegd schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA). “Met de ouders die er nu niet meer geraken, zoeken we een oplossing.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).