Pech voor Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA): de voorruit van zijn wagen ligt aan diggelen
Volledig scherm
Pech voor Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA): de voorruit van zijn wagen ligt aan diggelen © RV

Auto van Bart De Wever zwaar beschadigd na carwashbezoek

AntwerpenPech voor Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA): de voorruit van zijn wagen ligt aan diggelen. Het euvel gebeurde toen zijn kinderen met het voertuig de carwash bezochten. 

 1. Atlas Copco ontslaat Vlaams Belang-raadslid dat Lamkel Zé “mensaap” noemde
  Play
  Wilrijk

  Atlas Copco ontslaat Vlaams Be­lang-raads­lid dat Lamkel Zé “mensaap” noemde

  Wilrijks districtsraadslid Werner De Gres (Vlaams Belang), die op Facebook voetballer Didier Lamkel Zé een “mensaap” noemde, is ontslagen bij Atlas Copco. “Racisme kent geen plaats binnen ons bedrijf”, zegt Atlas Copco. De Gres, die bij de compressorengigant uit Wilrijk 28 jaar als arbeider aan de slag was, is te aangeslagen om te reageren. Eerder deze week zette Vlaams Belang De Gres al op non-actief.
 2. Twee rijstroken versperd op Antwerpse Ring na ongeval ter hoogte van Berchem richting Nederland
  Antwerpen

  Twee rijstroken versperd op Antwerpse Ring na ongeval ter hoogte van Berchem richting Nederland

  Op de Antwerpse Ring is een verkeersongeval gebeurd ter hoogte van Berchem. De twee linkse rijstroken richting Nederland zijn daar versperd. Het ongeval zorgt voor file op de Ring en de aansluitende snelwegen. Je schuift aan op de A12 vanaf Wilrijk en E19 vanaf Kontich. Ook op de E17 is het filerijden. Daar is bovendien de middenrijstrook ter hoogte van Kruibeke versperd door een defect voertuig. Je schuift er aan vanaf Temse.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.