Het labo doorzoekt de woning in de Confortalei op sporen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het labo doorzoekt de woning in de Confortalei op sporen. © Marc De Roeck

ASSISEN. Speurders getuigen op proces over roofmoord op Leo (59): “Een buur zag mannen met een witte zak uit het appartement komen”

Antwerpen/DeurneOp het assisenproces over de roofmoord op Leo Van Rentergem (59) uit Deurne hebben de politiemensen hun onderzoek uit de doeken gedaan. Een tip van een buurman én de camerabeelden uit homocafé Rainbow – Leo’s stamcafé in de Antwerpse stationsbuurt – zetten de speurders al snel een heel eind op weg.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League