Op de vierde dag van zijn proces werd Miquel Bouterse (38) geconfronteerd met de taaie pleidooien van het parket en de advocaten van de burgerlijke partij.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de vierde dag van zijn proces werd Miquel Bouterse (38) geconfronteerd met de taaie pleidooien van het parket en de advocaten van de burgerlijke partij. © BELGA

ASSISEN. “Je moet al een speciaal karakter hebben om zoveel te liegen en het zo lang vol te houden.” Procureur-Generaal en advocaten nagelen Miquel Bouterse aan het kruis.

Antwerpen/Grobbendonk“Geen enkele mens verdient het om doodgeschoten te worden opdat andere mensen drugswinsten kunnen maken.” Procureur Sobrie gaf donderdagochtend met een paar zinnetjes een menselijke gedaante aan Ronalds Brakmanis, de drugscrimineel die het slachtoffer werd van Miquel Bouterse (38). Dat Bouterse hem uit paniek zou hebben doodgeschoten, lijkt hem en de advocaten zeer onwaarschijnlijk. “U schoot in zijn been, zette nog een stap naar voren en vuurde nog een keer in zijn buik. Waar is dan de paniek?”

 1. Technopolis brengt WOWbox uit voor jonge wetenschappers: “Help mee een morsetoestel bouwen voor twee gestrande astronauten”
  Mechelen

  Technopo­lis brengt WOWbox uit voor jonge wetenschap­pers: “Help mee een morsetoe­stel bouwen voor twee gestrande astronau­ten”

  Voortaan kan je via de website van Technopolis een WOWbox bestellen waarmee je twee op Mars gestrande astronauten en een robot uit de nood kan helpen door een morsetoestel te bouwen. Het pakket is geschikt voor kinderen van 8 tot 11 jaar, op voorwaarde dat een volwassene af en toe een handje toesteekt. De WOWbox bevat ook een gratis Technopolis-ticket.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.