Joël Ozuna (links) werd op 6 juli 2020 doodgestoken door Bryan Reyes del Rosario (rechts). Die laatste ontkent de dodelijke wonde bij het hart te hebben toegediend.
Volledig scherm
PREMIUM
Joël Ozuna (links) werd op 6 juli 2020 doodgestoken door Bryan Reyes del Rosario (rechts). Die laatste ontkent de dodelijke wonde bij het hart te hebben toegediend. © rv/BELGA

ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesrivaal tijdens dodelijke 22 seconden?

AntwerpenEen langverwacht moment in het assisenproces tegen Bryan Reyes del Rosario: het verhoor van Ezequiel S.V., bijgenaamd ‘Bebo’. Hij was tenslotte de liefdesrivaal die het aan de stok had met Joël Ozuna, niet Reyes del Rosario. Maar ook na het verhoor van Bebo bleef de assisenzaal met een pak vragen achter, tot ergernis van de voorzitter. “Moet ik u eraan herinneren dat u onder eed staat, meneer?”

  1. Zakaria vindt trouwring van weduwe Ann terug op Turnhoutsebaan: “Alsof ik mijn veiligheid terug heb”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Zakaria vindt trouwring van weduwe Ann terug op Turnhoutse­baan: “Alsof ik mijn veiligheid terug heb”

    Van een unieke ontmoeting gesproken. Met een entourage wachtte Ann Lenaerts (42) uit Wechelderzande dinsdagavond vol spanning de komst van Zakaria El Haloui (36) af aan het Centraal-Station. De Antwerpenaar botste vorige week op de Turnhoutsebaan nietsvermoedend op haar trouwring met de assen van haar overleden man. Dankzij haar oproep in de krant vond het sieraad opnieuw een weg naar haar: “Je kan niet twee keer zoveel chance hebben.”