De ruggenprik.
Volledig scherm
PREMIUM
De ruggenprik. © Thinkstock

Arts (40) raakt deels verlamd door foutief uitgevoerde epidurale verdoving: anesthesist en ziekenhuis zetten privédetectives in om schuld af te wenden

AntwerpenNa zeven jaar procederen heeft een Antwerpse rechter een 40-jarige vrouw in het gelijk gesteld. Zij raakte bij haar bevalling deels verlamd aan haar rechterbeen door een foutief uitgevoerde epidurale verdoving. De anesthesiste en haar werkgever, ziekenhuisgroep ZNA, deden er alles aan om de schuld af te wenden. Zij lieten de vrouw zelfs schaduwen door privé-detectives. Het slachtoffer, die zelf arts is, krijgt een voorlopige schadevergoeding van bijna 1 miljoen euro.

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.