Lokale Politie Antwerpen
Volledig scherm
© Lokale Politie Antwerpen

Apotheker aangevallen voor weigeren medicijn zonder voorschrift

Een 36-jarige man heeft een apothekeres in haar apotheek op de Belgiëlei aangevallen. De man viel de 44-jarige vrouw aan omdat hij geen voorschrift had voor het medicijn dat hij wilde. Een politiepatrouille die net in de buurt was, kon de verdachte snel arresteren.

0 reacties

 1. Antwerpse ‘Massepain Sleeubus’ brengt nu ook marsepein voor particulieren op de markt
  Antwerpen

  Antwerpse ‘Massepain Sleeubus’ brengt nu ook marsepein voor particulie­ren op de markt

  Massepain Sleeubus, een bijna honderd jaar oude marsepeinfabriek vlak bij het Antwerpse Groen Kwartier, brengt een nieuwe collectie marsepein op de markt onder de naam ‘Louis d’Anvers’. Tot vandaag werden de producten van Sleeubus Massepain enkel gesmaakt via bakkers, patissiers en chocolatiers, maar na bijna honderd jaar lanceert het een eigen gamma van Antwerpse, artisanale marsepein voor particuliere klanten.
 2. Spilfiguur fipronilcrisis riskeert vier jaar cel: “De risico’s voor de volksgezondheid namen de beklaagden er gewoon bij”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Spilfiguur fipronil­cri­sis riskeert vier jaar cel: “De risico’s voor de volksge­zond­heid namen de beklaagden er gewoon bij”

  Patrick R. uit Ravels, de spilfiguur in de fipronilcrisis, riskeert een celstraf van vier jaar. Met zijn bedrijf Agro Remijsen ontwikkelde hij een ‘wondermiddel’ om kippenstallen te reinigen. In dat product zat echter fipronil, een chemische stof die bijzonder schadelijk is voor de mens. Toen de toxische stof in 2017 in kippeneieren werd aangetroffen, moesten honderden pluimveebedrijven in België en Nederland sluiten, met enorme economische schade tot gevolg. Tien andere verdachten in het dossier hangt tot drie jaar cel boven het hoofd.
 3. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af