Strafpleiter Pol Vandemeulebroucke is onder andere bekend als de advocaat van Danny Van Hamel, de ontvoerder van Anthony De Clerck.
Volledig scherm
Strafpleiter Pol Vandemeulebroucke is onder andere bekend als de advocaat van Danny Van Hamel, de ontvoerder van Anthony De Clerck. © rr

Antwerpse topadvocaat Pol Vandemeulebroucke opgepakt in drugsonderzoek

De drugsbrigade van de federale politie (FGP) Antwerpen heeft vanmorgen vijf verdachten gearresteerd in een nieuwe drugsonderzoek. Onder hen een douanier en twee advocaten, Pol Vandemeulebroucke en Luc Verheyen. Beide advocaten werden intussen weer vrijgelaten. 

4 reacties

 • gustaaf carpels

  4 jaar geleden
  Je bent maar schuldig als men het kan bewijzen he Beste burgers
 • Ludo Broeders

  4 jaar geleden
  Het gerecht is één pot nat, gaan nu deze corrupte advocaten een andere advocaat onder de arm nemen? het lijkt wel op het liedje van Urbanus, "De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen om ons heen..."
 • Roy Coocks

  4 jaar geleden
  Vrijgelaten want "ons kent ons" !
 • Martha Van Hoecke

  4 jaar geleden
  Ze zijn zo braaf meneer ..
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.