Strafpleiter Pol Vandemeulebroucke is onder andere bekend als de advocaat van Danny Van Hamel, de ontvoerder van Anthony De Clerck.
Volledig scherm
Strafpleiter Pol Vandemeulebroucke is onder andere bekend als de advocaat van Danny Van Hamel, de ontvoerder van Anthony De Clerck. © rr

Antwerpse topadvocaat Pol Vandemeulebroucke opgepakt in drugsonderzoek

De drugsbrigade van de federale politie (FGP) Antwerpen heeft vanmorgen vijf verdachten gearresteerd in een nieuwe drugsonderzoek. Onder hen een douanier en twee advocaten, Pol Vandemeulebroucke en Luc Verheyen. Beide advocaten werden intussen weer vrijgelaten. 

4 reacties

 • gustaaf carpels

  4 jaar geleden
  Je bent maar schuldig als men het kan bewijzen he Beste burgers
 • Ludo Broeders

  4 jaar geleden
  Het gerecht is één pot nat, gaan nu deze corrupte advocaten een andere advocaat onder de arm nemen? het lijkt wel op het liedje van Urbanus, "De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen om ons heen..."
 • Roy Coocks

  4 jaar geleden
  Vrijgelaten want "ons kent ons" !
 • Martha Van Hoecke

  4 jaar geleden
  Ze zijn zo braaf meneer ..
 1. Drugscrimineel die ondergedoken leeft na aanslagen, veroordeeld tot zeven jaar cel voor invoer 2,7 ton cocaïne
  Antwerpen

  Drugscrimi­neel die ondergedo­ken leeft na aanslagen, veroor­deeld tot zeven jaar cel voor invoer 2,7 ton cocaïne

  De drugsbende rond ex-havenarbeider Kenny V.A., zijn stiefvader Fred C. en transporteur Redouan C.E. is schuldig bevonden aan de invoer van 2,7 ton cocaïne. De kopstukken worden veroordeeld tot straffen van zeven, vijf en acht jaar. Ook de twee broers Gianni en Giorgi F. uit de Rietschoorvelden in Merksem waar al herhaaldelijk aanslagen zijn gepleegd, zijn veroordeeld tot zeven en drie jaar.