In de synagoge in de Van Spangenstraat werd zaterdag door de Antwerpse politie tot twee keer toe te veel volk aangetroffen.
Volledig scherm
In de synagoge in de Van Spangenstraat werd zaterdag door de Antwerpse politie tot twee keer toe te veel volk aangetroffen. © VTM NIEUWS

Antwerpse synagoge twee weken dicht na dubbele politie-interventie door te veel volk

AntwerpenDe synagoge in de Van Spangenstraat gaat voor minstens twee weken dicht. Dat schrijft de Gazet Van Antwerpen (GVA). In een persbericht wordt gemeld dat het bestuur van de Belze Joodse gemeenschap vrijwillig beslist heeft om even geen Shabbat-vieringen meer te organiseren, nadat de politie zaterdag twee keer op dezelfde dag een bijeenkomst moest stilleggen. 

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.