De Antwerpse studente Suraiah Tavares zit in quarantaine tijdens de herexamens. Ze kan dus niet deelnemen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Antwerpse studente Suraiah Tavares zit in quarantaine tijdens de herexamens. Ze kan dus niet deelnemen. © rv

Antwerpse studente mist drie herexamens door quarantaine: “Een jaar extra studeren door de coronacrisis? Dat zie ik niet zitten”

Suraiah Tavares (21), studente aan de opleiding Secundair Onderwijs wiskunde-geschiedenis, ziet af tijdens de tweede zit: haar zus testte vorige week positief op COVID-19, waardoor het hele gezin twee weken in quarantaine moet. Suraiah’s drie herexamens vallen nu in het water, en ze zit met de handen in het haar. “Een jaar langer studeren door de coronacrisis zie ik echt niet zitten”, aldus Suraiah.

  1. Antwerpse Stadsschouwburg voor het eerst sinds start pandemie weer open: “Strikte maatregelen en fijne theaterbeleving staan elkaar niet in de weg”
    Antwerpen

    Antwerpse Stads­schouw­burg voor het eerst sinds start pandemie weer open: “Strikte maatrege­len en fijne theaterbe­le­ving staan elkaar niet in de weg”

    De Stadsschouwburg in Antwerpen heeft het voorbije weekend voor het eerst sinds de start van de coronacrisis weer zijn deuren geopend voor een reeks voorstellingen van de Studio 100-productie ‘Nachtwacht: Het Vampierenbal’. Slechts 5 procent van de mensen die een ticket hadden, kwam niet opdagen. “We blikken tevreden terug op een geslaagd eerste weekend”, zegt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group.