De Bey Of Travel Shop biedt reizigers tijdloze en duurzame producten aan om ongeremd en milieubewust de wereld te ontdekken.
Volledig scherm
De Bey Of Travel Shop biedt reizigers tijdloze en duurzame producten aan om ongeremd en milieubewust de wereld te ontdekken. © rv

Antwerpse start webshop met duurzame reisartikelen: “De bergen afval die ik zag in Mumbai, deden mijn ogen openen”

AntwerpenStrandlakens gemaakt van 100% duurzaam katoen, een sustainable lunchbox of een ecologische rugzak? Op de webshop van de Antwerpse Stéphanie Beyens vind je het allemaal. Vorig jaar rond deze tijd was Stéphanie nog technisch werkloos, ondertussen maakte ze haar droom werkelijkheid en verkoopt ze duurzame reisartikelen op haar webshop Bey Of Travel. “Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun aankopen, ook tijdens hun vakanties.”

  1. Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het ondertekenen van een huurcontract een speciale gsm krijgt.”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het onderteke­nen van een huurcon­tract een speciale gsm krijgt.”

    De pleidooien van Eduard A. (54) en de zijnen hebben hun doel gemist. De zeven heren die zes jaar geleden op illegale wijze sigaretten maakten en smokkelden naar het Verenigd Koninkrijk hebben celstraffen tot 20 maanden gekregen. Dat de feiten al zo lang geleden waren gebeurd, zag de rechtbank niet als een obstakel. “De rechten van beklaagden zijn daarmee op geen enkele manier geschonden.