De Antwerpse Ring.
Volledig scherm
De Antwerpse Ring.

Antwerpse start-up wil aantal lege vrachtwagens op Ring verminderen

De start-up Hakka wil maandelijks ongeveer duizend vrachtwagenritten op de Antwerpse Ring schrappen. Een platvorm voor transporteurs moet het aantal ritten met een lege laadruimte doen dalen.

0 reacties

 1. “Waarom bleef 1,5 miljoen euro aan werkingsmiddelen ongebruikt?”: Vooruit stelt zich grote vragen bij jaarrekening district
  Antwerpen

  “Waarom bleef 1,5 miljoen euro aan werkings­mid­de­len ongebruikt?”: Vooruit stelt zich grote vragen bij jaarreke­ning district

  Uit de jaarrekening van 2020 van het district Antwerpen is gebleken dat er 3,5 miljoen van de 5 miljoen euro aan coronamiddelen is uitgegeven. Oppositiepartij Vooruit hield gisteren tijdens de districtsraad de vinger aan de pols en vroeg om financiële transparantie over de overige 1,5 miljoen euro. Districtsburgemeester Paul Cordy (N-VA) reageert niet mals: “Dat is een compleet foute interpretatie van de cijfers.”
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek