Basic-Fit in Beveren.
Volledig scherm
Basic-Fit in Beveren. © rv

Antwerpse sporters nu ook niet meer welkom in Kalmthout, Beveren en Bornem: Basic-Fit geeft leden kans lidmaatschap tijdelijk te bevriezen

Antwerpenaren uit de ‘rode zone’ mogen niet langer sporten in een fitnesscentra in Kalmthout, Beveren en Bornem. Eerder mocht dat ook al niet in de Mechelse vestiging. Daarom komt de fitnessgroep Basic-Fit nu met een geste en biedt ze haar leden de kans het lidmaatschap tijdelijk te bevriezen.

 1. Jongeman verblindt automobilisten met laserstraal
  Deurne

  Jongeman verblindt automobi­lis­ten met laser­straal

  De politie van Antwerpen kreeg zaterdag verschillende meldingen vanuit de omgeving van het Bisthovenplein dat een jongeman automobilisten die voorbijreden aan het verblinden was met een laserstraal. “Dat is heel gevaarlijk en verhoogt het risico op ongevallen”, klinkt het bij de politie Antwerpen. “Ons wijkteam van de Unolaan heeft de jongeman kunnen oppakken. Hij had de laserpen ondertussen weggegooid op straat. We hebben het toestelletje in beslag genomen en er zijn twee pv’s opgemaakt.”
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.