Illustratiebeeld. Behalve genegenheid, missen singles soms ook gewoon seks.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. Behalve genegenheid, missen singles soms ook gewoon seks. © ANP XTRA

Antwerpse singles in lockdown getuigen: “Geen huidhonger, maar coronageilheid. Het einde van de crisis vier ik met een trio”

Voor heel wat singles betekent de lockdown dat ze al bijna twee maanden geen fysiek contact hebben. Ze moeten het stellen zonder seks, zelfs zonder kus of knuffel. En dat is afkicken. “Dit is méér dan huidhonger. Dit is coronageilheid”, getuigen twee Antwerpse singles. “Na een dag of tien kregen we al de eerste berichtjes.”

  1. Juwelenhuis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achterkleinkinderen in familie maar niemand wil zaak overnemen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Juwelen­huis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achter­klein­kin­de­ren in familie maar niemand wil zaak overnemen”

    Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden aan. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. Na een bezoek aan ’t Pantoffeltje, ganterie Boon, bakkerij Goossens en In’t Zonneke gaan we langs bij de prachtige juwelierszaak van de familie Ruys.