Procureur Franky De Keyzer
Volledig scherm
Procureur Franky De Keyzer © Klaas De Scheirder

Antwerpse procureur bedolven onder drugszaken: 1.300 dossiers in onderzoek

Op dit moment zijn er bij de politie en het Antwerpse parket 1.300 drugsdossiers in onderzoek. Elke maand brengt de procureur een honderdtal afgewerkte zaken voor de rechter in eerste aanleg. Het hof van beroep behandelt tot eind dit jaar nog 160 zware drugszaken.  De Antwerpse gemeenteraadsleden kregen in de Veiligheidscommissie van procureur Franky De Keyzer  en politiebaas Yve Driesen een zicht op de enorme werklast die de “War on Drugs”  met zich meebrengt.

 1. Nigeriaanse rap-sensatie CKay vervoegt Ronnie Flex op affiche Fire Is Gold
  BORGERHOUT

  Nigeriaan­se rap-sensatie CKay vervoegt Ronnie Flex op affiche Fire Is Gold

  Hiphop-festival Fire Is Gold nodigt de opkomende singer-songwriter CKay uit op het einde van de zomer. De zanger uit Nigeria doet daarmee zijn enige concert in België aan deze zomer. Hij scoorde al meer dan een miljard (!) streams op digitale platformen en verovert momenteel de wereld. Onder andere ook Brysa, Delany en FMG vervoegen de line-up met onder andere Ronnie Flex en Sevn Alias, die eerder al aangekondigd werden.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  3

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.