Turnhoutsebaan
Volledig scherm
Turnhoutsebaan © Klaas De Scheirder

Antwerpse politie tégen plan om van Turnhoutsebaan fietsstraat te maken: “Dit creëert enkel schijnveiligheid”

BorgerhoutDe lokale politie van Antwerpen is geen fan van het plan om van de Turnhoutsebaan een fietsstraat te maken. Dat schrijft Gazet van Antwerpen dat een advies van de politie kon inkijken. Zonder aanpassingen aan de infrastructuur creëert men op de Turnhoutsebaan “een verkeerssituatie met schijnveiligheid”, aldus de politie.

  1. Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het ondertekenen van een huurcontract een speciale gsm krijgt.”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het onderteke­nen van een huurcon­tract een speciale gsm krijgt.”

    De pleidooien van Eduard A. (54) en de zijnen hebben hun doel gemist. De zeven heren die zes jaar geleden op illegale wijze sigaretten maakten en smokkelden naar het Verenigd Koninkrijk hebben celstraffen tot 20 maanden gekregen. Dat de feiten al zo lang geleden waren gebeurd, zag de rechtbank niet als een obstakel. “De rechten van beklaagden zijn daarmee op geen enkele manier geschonden.