Café Modeste
Volledig scherm
Café Modeste © BJS

Antwerpse politie op de vuist met federale collega’s tijdens nachtje stappen

Agenten en inspecteurs van de Antwerpse politie hebben afgelopen nacht geknokt met collega’s van de federale politie in een café op het Antwerpse Zuid. Ze waren op dat moment niet in dienst. Politiewaakhond Comité P is inmiddels een onderzoek gestart. 

99 reacties

 • Katja Schraudy

  3 jaar geleden
  Allee dat noemen ze een voorbeeld geven aan de bevolking echt toppie.worden jullie zo samen opgeleid.geeft een voorbeeld aan de burgers ,in wat voor een wereld zitten wij.en anders boksje op elkaar op jullie werk?
 • Ali Bej

  3 jaar geleden
  Moet kunnen gewoon eve op elkaar smoel slagen das goed voor je zelfvertrouwen en de locale politie was eve de boxzak van dienst... een straat gevecht is altijd goed voor je zelfvertrouwen
 • Jonas Buyle

  3 jaar geleden
  Dat ze maar stoppen met mij te ambeteren want ik begin goesting te krijgen om de volgende die mij viseerd gewoon droog te ko'en, rechterelleboog tegen de kinnenbak.
 • Yves Van Rossem

  3 jaar geleden
  Agenten en inspecteurs van de Antwerpse politie hebben afgelopen nacht geknokt met collega’s van de federale politie in een café op het Antwerpse Zuid ??? En of ze al of niet in dienst waren op dat ogenblik speelt voor mij geen enkele rol. Waar is hun "voorbeeldfunctie" ? (als die er ooit al geweest is)
 • Annette Vos

  3 jaar geleden
  Inderdaad !! Flikken zijn ook maar mensen !! Maar......ze staan in hun vrije tijd niet boven de wet !!!