Aan de kaaien was het ook zondagmiddag weer ouderwets gezellig, hoewel dat met de geldende coronamaatregelen wat ongemakkelijk aanvoelde. “Maar het is niet omdat er ergens veel volk is, dat er per se veel inbreuken worden gepleegd."
Volledig scherm
Aan de kaaien was het ook zondagmiddag weer ouderwets gezellig, hoewel dat met de geldende coronamaatregelen wat ongemakkelijk aanvoelde. “Maar het is niet omdat er ergens veel volk is, dat er per se veel inbreuken worden gepleegd." © Klaas De Scheirder

Antwerpse politie heeft hele weekend de handen vol met feestende jongeren en corona-pv’s: “Maar het is niet omdat er ergens veel volk is, dat er per se veel inbreuken worden gepleegd”

AntwerpenHet hele weekend deelde Antwerpen gemengde gevoelens over de honderden mensen die samenkwamen om te genieten van de eerste lentezon. Zaterdagmiddag bouwden zo’n 150 jongeren een feestje in het Antwerpse Droogdokkenpark, zaterdagnacht moest de politie een feestje met 10 aanwezigen stilleggen en ook zondag werden er weer vaststellingen gedaan doorheen de hele stad. Tientallen pv’s moesten uitgeschreven worden. “Mensen dragen hierin natuurlijk een verpletterende eigen verantwoordelijkheid.”

  1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
    Play

    Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

  2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
    Play

    Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king