Marcel Buelens, topman van de luchthavens van Antwerpen en Oostende, is ongerust over de Brexit.
Volledig scherm
Marcel Buelens, topman van de luchthavens van Antwerpen en Oostende, is ongerust over de Brexit. © Benny Proot

Antwerpse luchthaven ongerust over gevolgen Brexit

De onzekerheid rond de Brexit baart de directie van de Antwerpse luchthaven zorgen. “De toegelaten frequentie – per dag/week – van vluchten van en naar Groot-Brittannië dreigt door het faillissement van VLM in augustus 2018 veel te laag uit te vallen”, zegt topman Marcel Buelens.  

1 reactie

 • victor vandesande

  3 jaar geleden
  Deurne is een totaal overbodigr en economisch onleefbare luchthaven . Overleeft alleen dank zij veel subsodirs. Sluiten die handel in plaats van onnodig rekken
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Vaccinatieteams gaan van start met inenting van buitenlandse zeelieden: “Voor velen is geen vaccin beschikbaar in eigen land”
  Doel/Antwerpen

  Vaccinatie­teams gaan van start met inenting van buitenland­se zeelieden: “Voor velen is geen vaccin beschik­baar in eigen land”

  Op de MPET-terminal in Doel hebben maandag de eerste buitenlandse zeelieden een prik gekregen van een Covid-vaccin. België is het eerste land dat een vaccinatiecampagne start voor alle zeevarenden, ongeacht hun nationaliteit. De Russische bemanning van het containerschip ‘MSC Joy’ kreeg de primeur en mocht aanschuiven voor een Johnson & Johnson-vaccin.