Lore Janssens van Oh Yaz geeft ook twerklessen.
Volledig scherm
Lore Janssens van Oh Yaz geeft ook twerklessen. © Nadia El Makhfi

Antwerpse Lore (28) maakt ondergoed in bamboe en geeft twerklessen: “Ik wil vrouwen uit hun comfortzone halen”

De Antwerpse Lore Janssens (28) maakt met haar lifestylemerk Oh Yaz T-shirts met straffe statements, onderbroeken gemaakt van bamboe, en ze geeft ook twerklessen sinds begin dit jaar. “Ik wil zoveel mogelijk vrouwen in beweging zetten om meer te doen voor zichzelf.”

 1. Tot vier jaar cel voor Nederlandse uithaalploeg: “We wilden enkel naar de prostitutiebuurt voor een nachtje plezier”

  Tot vier jaar cel voor Nederland­se uithaal­ploeg: “We wilden enkel naar de prostitu­tie­buurt voor een nachtje plezier”

  Vier Nederlanders hebben donderdag celstraffen tot vier jaar en 8.000 euro boete gekregen. Ze werden vorig jaar in verdachte omstandigheden tegen gehouden in de haven van Antwerpen. De correctionele rechtbank vond het bewezen dat ze een partij cocaïne uit een koelcontainer wilden halen. De beklaagden noemden dat onzin en beweerden dat ze een nachtje plezier wilden beleven in de prostitutiebuurt.
 2. Voorzitter Bjorn Verhoeven en Antwerp Giants tegen Limburg United en Aalst: “We houden rekening met een vertrek van Vrenz Bleijenbergh”
  Euromillions League basketbal

  Voorzitter Bjorn Verhoeven en Antwerp Giants tegen Limburg United en Aalst: “We houden rekening met een vertrek van Vrenz Bleijen­bergh”

  Belangrijk weekend voor Telenet Giants Antwerp. Nu een plaats in de top twee zo goed als niet meer haalbaar is, moet alle aandacht naar het verdedigen van de derde plaats. Met vrijdag de verplaatsing naar Limburg United en zondag een thuismatch tegen Aalst, treft Giants zijn twee belangrijkste concurrenten voor de derde plaats.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"