Leerkracht Jonathan Van Nieulande fietste met zijn vader van Antwerpen tot aan de Middellandse Zee in Frankrijk.
Volledig scherm
Leerkracht Jonathan Van Nieulande fietste met zijn vader van Antwerpen tot aan de Middellandse Zee in Frankrijk. © cycling.through.life

Antwerpse leerkracht fietst helemaal naar de Middellandse Zee: “Niet voor iedereen weggelegd? Fietsen is toch maar gewoon op uw lui gat zitten?”

ANTWERPENDe beste manier om je batterijen op te laden voor het nieuwe schooljaar is volgens de Antwerpse leerkracht Jonathan Van Nieulande nog een ommetje maken met de fiets. Een ommetje van 1.612 kilometer, wel te verstaan. Begin augustus reed hij met zijn vader helemaal tot aan de Middellandse Zee in Frankrijk. “In Duitsland trotseerden we door watersnood getroffen gebieden, ik word er nog steeds stil van.”

  1. RECONSTRUCTIE. Familie vermoorde bankier blijft achter met vragen; schoonheidsspecialiste herinnert zich amper iets
    Antwerpen/Berchem

    RECONSTRUC­TIE. Familie vermoorde bankier blijft achter met vragen; schoon­heids­spe­ci­a­lis­te herinnert zich amper iets

    Hoe kwam de vermoorde privébankier D.V. (58) bij de 46-jarige schoonheidsspecialiste Kathleen H. uit Borgerhout terecht? Het Antwerpse gerecht probeerde meer duidelijkheid te krijgen tijdens een reconstructie maar Kathleen H. hield de boot af. Zij herinnert zich amper iets. “Tot groot verdriet van de familie van het slachtoffer”, stelt advocaat Nina Van Eeckhaut die de partner van D.V. bijstaat.