De Antwerpse Carolyn Spanjaers in haar atelier: "Al mijn geheimen liggen op tafel. Het doet deugd om zonder schaamte te leven."
Volledig scherm
De Antwerpse Carolyn Spanjaers in haar atelier: "Al mijn geheimen liggen op tafel. Het doet deugd om zonder schaamte te leven." © Wim Moortgat

Antwerpse kunstenares Carolyn (34) is hoofdpersonage van eigen expo: “Tips & tricks van Axel Enthoven gekregen”

Antwerpen“Ik had dit jaar een grootse expo met een dj en catering willen organiseren, maar...” Ondertussen weten we wat roet in het eten gooide, maar de coronacrisis betekende voor kunstenares Carolyn Spaenjaers (34) niet alleen slecht nieuws. Haar expo ‘XPAND’ komende vrijdag zal misschien wel in intiemere kring doorgaan, haar schilderijen waren nog nooit zo expressief: “Gedaan met de schaamte. Alle vrouwen zouden zichzelf 100% moeten kunnen laten zien.”

 1. Antwerps vaccinatiecentrum houdt halt in Schoten voor boosterprikken en kindervaccins
  Schoten

  Antwerps vaccinatie­cen­trum houdt halt in Schoten voor booster­prik­ken en kindervac­cins

  Schotenaren krijgen hun coronaprik in het Antwerps vaccinatiecentrum VacCovid. Het mobiele vaccinatiedorp maakt weer een stop in de sporthal De Zeurt op de Eksterdreef in Schoten. Er worden zowel boosterprikken als vaccins voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar gezet op woensdag 26 januari en woensdag 16 februari tussen 12 en 17 uur. Als je een uitnodiging hebt, kan je via de website van VacCovid of telefonisch op het nummer 03 435 95 55 een afspraak maken voor een prik in De Zeurt. Wanneer je belt, moet je expliciet vermelden dat je een afspraak in Schoten wil maken.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 3. “Hij verzorgde zich niet, deed niets in het huishouden en dronk te veel”: 72-jarige man doodde bijna huisgenoot na ‘huishoudelijk dispuut’
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Hij verzorgde zich niet, deed niets in het huishouden en dronk te veel”: 72-jarige man doodde bijna huisgenoot na ‘huishoude­lijk dispuut’

  Problemen met een moeilijke huisgenoot blijken niet enkel het twijfelachtige voorrecht van jonge studenten. Martin D.M. (72) moest zich vandaag in de Antwerpse rechtbank verantwoorden voor poging doodslag nadat hij in juli vorig jaar zijn huisgenoot per ongeluk net iets te stevig had toegetakeld en die met levensgevaar in het ziekenhuis belandde. De oorzaak van het geweld: “Hij verzorgde zich niet, deed niets in het huishouden en dronk te veel.”
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.