De Antwerpse Carolyn Spanjaers in haar atelier: "Al mijn geheimen liggen op tafel. Het doet deugd om zonder schaamte te leven."
Volledig scherm
De Antwerpse Carolyn Spanjaers in haar atelier: "Al mijn geheimen liggen op tafel. Het doet deugd om zonder schaamte te leven." © Wim Moortgat

Antwerpse kunstenares Carolyn (34) is hoofdpersonage van eigen expo: “Tips & tricks van Axel Enthoven gekregen”

Antwerpen“Ik had dit jaar een grootse expo met een dj en catering willen organiseren, maar...” Ondertussen weten we wat roet in het eten gooide, maar de coronacrisis betekende voor kunstenares Carolyn Spaenjaers (34) niet alleen slecht nieuws. Haar expo ‘XPAND’ komende vrijdag zal misschien wel in intiemere kring doorgaan, haar schilderijen waren nog nooit zo expressief: “Gedaan met de schaamte. Alle vrouwen zouden zichzelf 100% moeten kunnen laten zien.”

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!