Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Vertommen

Antwerpse gezinnen missen Rode Duivels door stroompanne

Voor duizenden gezinnen in Mortsel, Deurne, Berchem en Borgerhout zat het er maandag niet in om voor televisie voor de Rode Duivels te supporteren. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’. Een halfuur voor de aftrap van de wedstrijd ontstond er een grote stroompanne. 

 1. Antwerps kleinkunstduo zoekt naar unieke locaties voor opnames: “We speelden al in het huis van Bart Peeters, terwijl hij naast ons repeteerde”
  Wilrijk/Edegem

  Antwerps kleinkunst­duo zoekt naar unieke locaties voor opnames: “We speelden al in het huis van Bart Peeters, terwijl hij naast ons repeteerde”

  Kleinkunstduo Timothy Van de Gejuchte (30) uit Wilrijk en Robin Van Araignien (31) uit Edegem maakten gretig gebruik van de coronaperiode om een nieuw muzikaal project op poten te zetten: met ‘Kennikuni’ trekt het duo maandelijks van de ene unieke locatie naar de andere om Nederlandstalige covers op te nemen. Vorige maand speelde ze nog bij Bart Peeters thuis: “Hij stelde ons meteen op ons gemak.”
 2. Vaccinatieteams gaan van start met inenting van buitenlandse zeelieden: “Voor velen is geen vaccin beschikbaar in eigen land”
  Doel/Antwerpen

  Vaccinatie­teams gaan van start met inenting van buitenland­se zeelieden: “Voor velen is geen vaccin beschik­baar in eigen land”

  Op de MPET-terminal in Doel hebben maandag de eerste buitenlandse zeelieden een prik gekregen van een Covid-vaccin. België is het eerste land dat een vaccinatiecampagne start voor alle zeevarenden, ongeacht hun nationaliteit. De Russische bemanning van het containerschip ‘MSC Joy’ kreeg de primeur en mocht aanschuiven voor een Johnson & Johnson-vaccin.