Antwerpse gerecht rolt grote drugsfamilie op die banden had met Melikan Kucam

Het Antwerpse gerecht heeft 15 verdachten van de Turks-Assyrische drugsfamilie Y. opgepakt. Vandaag zijn 46 huiszoekingen uitgevoerd, vooral in Antwerpen-Noord. Tijdens dit onderzoek is ook aan het licht gekomen dat het Mechelse gemeenteraadslid Melikan Kucam (N-VA) fraudeerde met humanitaire visa. Kucam is in dit onderzoek wel geen verdachte.

56 reacties

 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  Bart Boenen, heeft u een probleem met feiten? Lees nog eens wat ik schrijf. Waar beweer ik dat die 1500 Syriërs die Francken naar hier haalde allemaal drugscriminelen zijn? Inderdaad, goede poging maar ongeloofwaardig.
 • Bart Boenen

  4 jaar geleden
  Ronny Ooijen, alsof die infiltratie op 5 jaar opgezet is. Dat is minstens al de 2de generatie. Van diegenen die Francken zou ‘binnengehaald’ hebben zouden dat hoogstens wat loopjongens kunnen zijn. En zelfs dan lijkt dat onwaarschijnlijk op zo een korte tijd. Goede poging maar ongeloofwaardig.
 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  Leon Mertens, en wie haalde ze naar hier? Juist.....onze Theo van N(V)-Blabla. Francken haalde maar liefst 1500 Syriërs naar hier van 2015 tot 2018. Maar dan is het wel goed zeker? Dat zijn toch allemaal Christenen die volgens de N(V)-Blabla kiezers dezelfde normen en waarden hebben als wij en moesten gered worden? Smeergeld vragen aan asielzoekers is ook verrijken op een onwettige manier!
 • Leon Mertens

  4 jaar geleden
  Wat komen de meeste vreemdelingen hier doen ,niet werken maar zich verrijken op een onwettelijke manier ,en dan maar sommige politici dat we deze mensen naar hier moeten laten komen om te werken ...sic De Groenen zeer gevaarlijke partij ,twee of drie nationaliteiten ,heel wat corrupte advocaten om ze te verdedigen ,en de gewone burger ziet dat al jaren met lede ogen aan !!
 • erik jagers

  4 jaar geleden
  Nog maar eens een indicatie dat Theo Francken totaaaaaaaaaaal niet weet met wie hij allemaal bezig is geweest om papieren uit te delen! Zonder twijfel een zoveelste zorgwekkende ontwikkeling in dit dossier.