Het werd Nordin E.H. al enige tijd geleden te heet onder de voeten, hij vluchtte naar Dubai.
Volledig scherm
Het werd Nordin E.H. al enige tijd geleden te heet onder de voeten, hij vluchtte naar Dubai. © HLN

Antwerpse drugsbaron opgepakt in Dubai

Brandstichtingen, schietpartijen en granaataanslagen. De Antwerpse drugscrimineel Nordin E.H. (32) zijn gevaarlijk spel lijkt eindelijk uit te zijn. Hij werd gearresteerd in Dubai, dat bevestigde het parket van Antwerpen donderdag. Al maanden zou hij aanslagen in het Antwerpse drugsmilieu plannen vanuit het witwasparadijs in de Verenigde Arabische Emiraten.

  1. UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpubliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpu­bliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”

    Na meer dan tien jaar renoveren gaat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) eind september eindelijk weer open. Ofwel nu al hét scharnierpunt van het decennium voor de Koekenstad als culturele en toeristische hoofdstad van Vlaanderen. Deze week testen ‘De Schoonste Honderd’ — inclusief onze man — het museum als generale repetitie voor september. “Na meer dan tien jaar sluiting is het erg belangrijk terug voeling te krijgen met het publiek.”