Feesten in Ampere, Club Vaag en TheCommon kan in oktober al vanaf 22 uur in plaats van 23 uur.
Volledig scherm
Feesten in Ampere, Club Vaag en TheCommon kan in oktober al vanaf 22 uur in plaats van 23 uur. © Ampere

Antwerpse clubs Ampere, Club Vaag en TheCommon openen hele maand oktober om 22 uur in plaats van 23 uur

AntwerpenDe hele maand oktober wordt in nachtclubs Ampere, TheCommon en Club Vaag in Antwerpen het nachtleven een uurtje vroeger in gang getrapt. De clubs zullen niet om 23 uur, maar om 22 uur openen. “Na anderhalf jaar dichtgetimmerde deuren door het coronavirus, zal de nood bij fuivend Vlaanderen groot zijn”, aldus de clubbazen.

 1. Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween
  PREMIUM

  Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

  De ‘engste’ nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween. De feestdag die vooral gevierd wordt in Engelstalige landen wint bij ons steeds meer aan populariteit, met trick-or-treattochten, pompoenen voor de deur en verkleedfeestjes tot gevolg. Nog geen plannen tijdens het laatste weekend van oktober? Wij lijsten acht tips op om er een geslaagd halloweenweekend van te maken (en je kunt het laat maken, want maandag is het Allerheiligen!)
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.