Kanye West vertrok gisteravond volledig ingeduffeld uit een huis aan de Antwerpse Oude Koornmarkt. Brasserie Appelmans ligt vlakbij.
Volledig scherm
Kanye West vertrok gisteravond volledig ingeduffeld uit een huis aan de Antwerpse Oude Koornmarkt. Brasserie Appelmans ligt vlakbij. © Photo News

Antwerpse brasserie wil het goedmaken met Kanye West

De Antwerpse brasserie Appelmans wil het goedmaken met Kanye West, die de afgelopen dagen in ‘t Stad vertoefde. Acht jaar geleden kwam de superster met zijn gevolg ‘s avonds laat naar het restaurant om daar te horen dat de keuken al gesloten was. De directie kon zich naderhand wel de haren uit het hoofd trekken. 

18 reacties

 • Loesje Vranken

  4 weken geleden
  1 grote les : behandel elke klant als een BV.Ik zou me nooit met een jute zak over mijn hoofd vertonen. Ofwel kom je in uw gewoon gedaante te voorschijn ofwel blijf je thuis. Geld innen kunnen ze allemaal, (die brasserie en West) maar hun gewoon gedragen als een normale mens niet.
 • Steven Vanden Broeck

  4 weken geleden
  Dan moeten die 40ers, samen met die kelner, dringend eens vanonder hun steen komen... West heeft geproduced voor de grootste namen en niemand kreeg daarvoor ooit meer rewards dan hij. En de grote merken vragen niet zomaar aan iemand om hun schoenen te ontwerpen. De Nike look is wereldberoemd.
 • Arie Verwimp

  1 maand geleden
  Sorry maar welke personen boven de 40 kent kayne west...het is enkel omdat de media niet kunnen zwijgen over k. Kardashian en kayne west dat we die man kennen anders was hij een nobody...
 • David Vientiane

  1 maand geleden
  Commercieel gezien dikke flater een tafel te weigeren aan zulk gezelschap. Een goede maitre d'hotel ziet dat direct. Nu ja het personeel zal toen ander plannen hebben gehad. En overigens, nu een take-away cocktail aanbieden? Is een lachertje. Verder bekennen ze schuld. Blijf maar brasserie Appelmoes euh Appelmans, en verkoop wafels, croques, en stoverij met friet. En om 21 u naar huis voor den tv of met de vrienden ene drinken (nu virtueel natuurlijk).
 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Tja iedereen doet wat hij of zij of het wil.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'