Speciale eenheden bevrijdden op 23 januari de gegijzelde vriendin van de boekhouder.
Volledig scherm
PREMIUM
Speciale eenheden bevrijdden op 23 januari de gegijzelde vriendin van de boekhouder. © Hans Verbeke

Antwerpse bende ontvoert gokverslaafde en vriendin: “Meisje gaat als heroïnehoer voor ons werken tot je schulden zijn afbetaald!”

AntwerpenEen Antwerpse bende heeft een gokverslaafde boekhouder (22) en zijn vriendin (27)  ontvoerd en gegijzeld in ruil voor 60.000 euro losgeld.  Als hij niet betaalde, zouden zij de vriendin met heroïne inspuiten en haar verkopen in de prostitutie in Noord-Frankrijk. De opdrachtgever van dit alles was de zachte maar moegetergde computernerd Amara K.  Er hangt hem 8 jaar cel boven het hoofd. 

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.