Antwerpse aanbieder privéjets Flying Group krijgt groeischeut

DEURNEDe Antwerpse zakenluchtvaartmaatschappij Flying Group zet haar groei verder. Het heeft niet alleen het Nederlandse Jet Management Europe (JME) overgenomen, maar gaat ook het Maltese Hyperion Aviation aan boord halen. En dat bedrijf is met 15 vliegtuigen geen kleintje in de business van de privéjets.

 1. En plots wordt Deurne even omgedoopt tot Putten: “Klanten rijden hun auto kapot, fietsers lopen groot gevaar op dit brokkenparcours”
  PREMIUM
  Deurne/Borgerhout

  En plots wordt Deurne even omgedoopt tot Putten: “Klanten rijden hun auto kapot, fietsers lopen groot gevaar op dit brokkenpar­cours”

  De ene Turnhoutsebaan is de andere niet. In Borgerhout is ze binnen een week omgevormd tot een fietsstraat met een volledig hersteld wegdek, maar in Deurne riskeer je een brokkenparcours. Het inspireerde enkele lokale N-VA’ers tot een ludieke actie: ze doopten het district om tot ‘Putten’. Het Agentschap Wegen en Verkeer belooft in augustus eindelijk de nodige herstellingen.
 2. Bijzonder zware brand bij houtverwerkingsbedrijf aan Sint-Bernardsesteenweg: “Niemand gewond, maar de loods is compleet verwoest”
  Play
  Hemiksem

  Bijzonder zware brand bij houtverwer­kings­be­drijf aan Sint-Bernardse­steen­weg: “Niemand gewond, maar de loods is compleet verwoest”

  Bij het houtverwerkingsbedrijf Coppens D. & Zn aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hemiksem is zondagavond een bijzonder zware brand uitgebroken. Het vuur zou ontstaan zijn achteraan in een loods en woedde zeer hevig. De dikke rookwolk was vanop grote afstand zichtbaar. Ondertussen heeft de brandweer het vuur onder controle, maar de infrastructuur van het bedrijf is compleet verwoest.