KLEIR. en VeeloHeero ontwierpen T-shirts ten voordele van Oekraïne.
Volledig scherm
KLEIR. en VeeloHeero ontwierpen T-shirts ten voordele van Oekraïne. © Ben Photography

Antwerps kledinglabel steunt Oekraïne met eigen loopshirts

AntwerpenHet Antwerpse kledinglabel KLEIR. heeft samen met sportkledingmerk VeeloHeero loopshirts ontworpen met het opschrift ‘Kundenivolge?’. 10% van de omzet wordt gedoneerd aan HOPE, een Antwerpse vzw die mensen met een tegenslag weer een doel in het leven wil geven. Focus van deze campagne: kinderen die het slachtoffer zijn van de oorlog in Oekraïne.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Laagste loodwaarden sinds de start van de bloedonderzoeken bij kinderen rond Umicore-fabriek
  Hoboken

  Laagste loodwaar­den sinds de start van de bloedonder­zoe­ken bij kinderen rond Umicore-fa­briek

  De loodwaarden in het bloed van de kinderen die rond de Umicore-site in Hoboken wonen, lijken alsmaar af te nemen. Dat blijkt uit de nieuwe resultaten van het halfjaarlijks onderzoek van het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH). Deze spreekt zelfs van de laagste loodwaarde sinds de start van de bloedonderzoeken. Toch is er nog geen reden voor euforie: 1 op 6 kinderen die rond de fabriek wonen hebben nog altijd een een waarde boven de veilige referentienorm.