Thomas Verstraeten, Stef Aerts, Marie Vinck en Joé Agemans van FC Bergman winnen Zilveren Leeuw.
Volledig scherm
Thomas Verstraeten, Stef Aerts, Marie Vinck en Joé Agemans van FC Bergman winnen Zilveren Leeuw. © Toneelhuis

Antwerps gezelschap FC Bergman wint Zilveren Leeuw op Biënnale van Venetië

ANTWERPENHet Antwerps toneelgezelschap FC Bergman met onder andere Marie Vinck en Stef Aerts in de rangen, heeft de Zilveren Leeuw voor Theater gewonnen op de wereldbekende expositie Biënnale van Venetië. “Een schilderachtige esthetiek gecombineerd met geavanceerde technologieën.”

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.