Nick Cave en Warren Ellis
Volledig scherm
Nick Cave en Warren Ellis © Photo News

Antwerps concert van Nick Cave in mum van tijd uitverkocht

AntwerpenHet concert van de Australische rockzanger Nick Cave en zijn maatje Warren Ellis op dinsdag 19 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg was vanmorgen in een mum van tijd uitverkocht. Ook voor een tweede concertavond op 20 oktober zijn er al geen tickets meer.

  1. Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”
    voetbal eerste nationale

    Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”

    Rupel Boom verloor vorig weekend met zware 0-3-cijfers van Wezet, maar die score had er ook anders kunnen uitzien hadden de Steenbakkers iets meer efficiëntie aan de dag gelegd in beide zones van de waarheid. Met de eigen doelkansen werd niet zuiver genoeg omgesprongen, maar wat dan gezegd van de defensieve doortastendheid bij de tegengoals? Ook interimcoach Pascal Pilotte zag nog werkpunten en hij krijgt van het Boomse bestuur voorlopig ook de tijd om daar aan te werken. Een definitieve opvolger voor Demets werd nog niet gevonden en in tussentijd kan men de filosofie van Pilotte, én de stijlbreuk die daarmee gepaard ging, wel smaken.