Het bos dat Els en Johan ter beschikking stellen is 7500 vierkante meter: "Op de wei is plaats voor zo'n 40 leden"
Volledig scherm
Het bos dat Els en Johan ter beschikking stellen is 7500 vierkante meter: "Op de wei is plaats voor zo'n 40 leden" © Els Hofkens

Antwerpenaren Els en Johan stellen hun bos ter beschikking voor gestrande jeugdbewegingen: “Zelf een stormkamp meegemaakt, dus we wisten dat we iets moesten doen”

Antwerpen/Kapellen“Als er nog een scoutsgroep in nood is en op zoek is naar een kampterrein: wij kunnen een stuk bos met wei vrijmaken in Putte-Kapellen. ” Deze oproep lanceerde Els Hofkens nadat jeugdbewegingen door de hevige regenval hun kampen in het water zagen vallen. En met succes: op Facebook werd het bericht al meer dan 9.700 keer gedeeld: “Ik heb zelf ook een stormkamp meegemaakt, dus ik wist dat ik iets moest doen.”

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.