Red Bull Dance Your Style in het Urban Centre in Antwerpen
Volledig scherm
Red Bull Dance Your Style in het Urban Centre in Antwerpen © Benoit De Freine

Antwerpenaar wordt tweede op Red Bull Dance Your Style in Urban Center

Zondag trokken zestien van de beste dansers van ons land naar het Urban Center in Antwerpen voor de tweede editie van Red Bull Dance Your Style. Joffrey Anane uit Antwerpen verloor nipt de finale tegen de Brusselse Delanotché. Zij mag op 12 oktober samen met de Luikse danseres Mavinga afreizen naar Parijs voor de internationale finale van Red Bull Dance Your Style.

  1. Robotland, waar je een hoovercraft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”
    PREMIUM
    Essen

    Robotland, waar je een hoover­craft leert besturen en een robot je drankje maakt: “Een park als dit vind je nergens anders”

    Luc Van Thillo (51) kijkt vol spanning uit naar het einde van de maand, want dan opent ‘zijn’ Robotland in voormalige douaneloods in Essen. Het dorp waar hij geboren en getogen is. Voor de Vlaamse ondernemer, gebeten door alles wat met transport en technologie te maken heeft, is het een beetje een droom die in vervulling gaat. “Als ik als kind naar de Efteling ging en daar popjes zag bewegen, probeerde ik dat thuis na te maken”, knipoogt de ondernemer. De opening van 31 oktober is wel twijfelachtig door de nieuwe maatregelen.