Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Klaas De Scheirder

Antwerpen sluit overeenkomst af voor praktijktesten op huur- en arbeidsmarkt

De stad Antwerpen kiest voor een wetenschappelijk onderbouwde aanpak van de praktijktesten op de professionele huurmarkt en de arbeidsmarkt op sectorniveau, en gaat in zee met een externe partner voor de uitvoering. Hiervoor werd vandaag het bestek goedgekeurd.

4 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Scahndalige aanslag op het Eigendomsrecht in een Vrije Markt economie !
 • Sebastian Peeters

  3 jaar geleden
  Wie zal die testen uitvoeren en hoeveel zal het de Antwerpenaar kosten? En vooral, welk vriendje zal de vetbetaalde directeur worden?
 • Jack Dereder

  3 jaar geleden
  Jij werkt dus niet omdat je vrouw dan een groter inkomen heeft? Dan zouden alle tweeverdieners ermee moeten stoppen. ga eens werken in plaats van hier te zagen. Je vrouw heeft alle recht op steun. Jij bent capabel om bij te dragen
 • Sven Raets

  3 jaar geleden
  Mijn vrouw en ik worden ook gediscrimineerd op inkomen. Mijn vrouw is blind zn heeft het meest vaste inkomen wat er is en toch worden wij geweigerd omdat we niet werken maar als ik werk zitten ze nog eens extra aan mijn vrouw haar inkomen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”
  voetbal eerste nationale

  Amerikaan­se ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

  Nathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.