Antwerp gaat boetes op relschoppers verhalen

ANTWERPENAntwerp moet een disciplinaire boete van 2.000 euro betalen, nadat supporters van de Great Old in het competitieduel tegen Charleroi doelpuntenmaker Cristian Benavente hadden bekogeld met onder andere een lege rookbompot. In een mededeling zegt de club dat ze voortaan supporters zelf aansprakelijk zal stellen voor de geleden schade.

  1. Nieuwe expo én 1971 nieuwe replica’s exact 50 jaar nadat ‘Man In Space' op de maan werd gezet: “Of ik het zelf niet wil bezoeken op de maan? Ik ben al blij als ik al in Antwerpen geraak”
    ANTWERPEN/WIJNEGEM

    Nieuwe expo én 1971 nieuwe replica’s exact 50 jaar nadat ‘Man In Space' op de maan werd gezet: “Of ik het zelf niet wil bezoeken op de maan? Ik ben al blij als ik al in Antwerpen geraak”

    De wereldwijd gerenommeerde Paul Van Hoeydonck (96) is de enige kunstenaar ter wereld die met zekerheid kan zeggen dat er kunst van hem op de maan te bezichtigen is. In 1971 plaatsten Amerikaanse astronauten zijn beeldje ‘Fallen Astronaut’ - origineel ‘Man In Space’ - op het hemellichaam. Vijftig jaar later maakt Van Hoeydonck exact 1971 replica’s die je kan bezichtigen in zijn nieuwe expo in WM Gallery.