Sfeerbeeld van de Antwerp 10 Miles 2021
Volledig scherm
Sfeerbeeld van de Antwerp 10 Miles 2021 © Mats Palinckx / AG Antwerp 10 Miles

Antwerp 10 Miles: zo volg je online vrienden, familie of BV’s die deelnemen

Hoe ver moet je vriend, lief of familielid nog lopen tot bij de plek waar je staat om die uit volle borst aan te moedigen? Dat is gemakkelijk op de website van de AG Antwerp 10 Miles te volgen. Je hoeft er zelfs het rugnummer niet voor te kennen.

 1. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.
 2. Natalia, Vengaboys en Britse girlband Atomic Kitten op RADS Vanbuiten Festival: "Meekwelen op guilty pleasures”
  EKEREN

  Natalia, Vengaboys en Britse girlband Atomic Kitten op RADS Vanbuiten Festival: "Meekwelen op guilty pleasures”

  Wat begon als de zoveelste jeugdhuisfuif in Kapellen, evolueerde naar een groot festival in Antwerpen onder de noemer RADS Vanbuiten. Het festival vindt begin september plaats rond de Ekerse Putten en wist de Britse girlband Atomic Kitten te strikken van wereldhit ‘The Tide Is High’. Ook Natalia en het Nederlandse zootje ongeregeld achter Vengaboys maken er mooi weer.
 1. Deze vijf bekende Antwerpenaren lopen zondag de 10 Miles: "De Konijnenpijp is een afdaling naar de hel, maar tegelijkertijd het mooiste deel van het parcours”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Deze vijf bekende Antwerpena­ren lopen zondag de 10 Miles: "De Konijnen­pijp is een afdaling naar de hel, maar tegelijker­tijd het mooiste deel van het parcours”

  Op zondag 24 april zullen tienduizenden lopers en toeschouwers naar Antwerpen afzakken voor de 36ste editie van de AG Antwerp 10 Miles. Tussen de 30.000 lopers staan ook deze vijf bekende Antwerpenaren: Tourist LeMC, Bart De Wever, Steven Defour, Erika Van Tielen en Tia Hellebaut. Wij vroegen hen telkens voor de hoeveelste keer ze zondag aan de start staan, waarom ze deelnemen, welke tijd ze willen lopen en wat hun favoriete (en minst favoriete) deel van het parcours is.