Michael en Helen zijn erg blij met de handdoekjes van de Antwerpse universiteit. Rechts: Koen De Bouw vertolkt de rol van professor Jasper Teerlinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael en Helen zijn erg blij met de handdoekjes van de Antwerpse universiteit. Rechts: Koen De Bouw vertolkt de rol van professor Jasper Teerlinck. © UAntwerpen/VRT

Amerikaans koppel is helemaal in de wolken met handdoekje van universiteit Antwerpen (en dit is waarom)

AntwerpenDe Eén-serie Professor T., met Koen De Bouw in de hoofdrol, heeft ook fans aan de andere kant van de Grote Plas. Michael en Helen Salapka, een Amerikaans koppel, contacteerden zowaar Universiteit Antwerpen en vroegen naar het typische handdoekje van de excentrieke professor. “We hebben ook een boodschap voor Koen De Bouw.”

 1. Miguel Dheedene (47) over horeca en fashion in Antwerpen: “Mijn hart bloedt wanneer ik de leegstand in de Schuttershofstraat zie”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Miguel Dheedene (47) over horeca en fashion in Antwerpen: “Mijn hart bloedt wanneer ik de leegstand in de Schutters­hof­s­traat zie”

  Het is niet overdreven als we Miguel Dheedene (47) een horeca- en fashionreus noemen. Al van kleins af aan kreeg hij het ondernemen mee van papa Luc Dheedene (69), die in 1975 Fashion Club 70 opstartte. Met meer dan 50 topmerken in meer dan 1700 boetieks over de hele Benelux is het bedrijf één van de meest toonaangevende modedistributeurs in Europa. En met vijf horecazaken op de teller, waaronder Le Pristine met Sergio Herman, moet je Miguel ook niets wijsmaken over horeca. “Mensen die hun nek durven uitsteken, zijn nodig om de stad levendig te houden.”
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser